Quins són els principis que han de seguir per a la posició de càsting de càstings mecànics

Quins són els principis que han de seguir per a la posició de càsting de càstings mecànics

Basat en l'experiència de recerca i producció de la teoria de solidificació de càstings mecànics, el principi cal tenir en compte en determinar la posició d'abocament.

1, una part important de la fosa mecànica ha de col·locar a la part inferior. El metall de la fosa mecànica inferior està solidificat sota la pressió estàtica del metall superior i és contractat i compacte.

2, processament importants superfície sigui avall o en posició vertical estat. Experiència ens mostra que els porus, inclusions no metàl·lics i altres defectes apareix en la superfície ascendent i la superfície descendent o façana lateral normalment és relativament suau, la possibilitat de defectes és petit, la superfície de tractament individuals ha de ser ascendent, ha de ser adequat ampliar el marge de processament per assegurar que després de processament no aparèixer defectes. Una varietat de superfície de llit de màquina eina és la superfície clau, no se li permet tenir tracoma, porus, escòries forats, esquerdes i contracció i altres defectes i requereix l'organització dens i uniforme, assegurar que el valor de duresa dins del rang especificat.

3, per tal que l'avió mecànica de l'avió gran avall o inclinada. Per als grans planes càstings, inclinació pot ser utilitzat per augmentar la superfície metàl·lica de la velocitat de pujada, per prevenir defectes de sorra cicatriu cicatriu. Inclini abocant, segons la mida de la caixa de sorra, valor H generalment és controlada en els 200 ~ 400 mm s'estenen.

4, ha d'assegurar que el càsting es pot omplir. Per als càstings amb parts de paret prima, les parts de paret prima han de ser col locat en la meitat inferior o col locats sota la pista abocar per evitar defectes com abocar o coldting.

5, hauria de ser favorable a l'ompliment de càsting mecànica. Per la contracció de l'aliatge o el gruix de l'estructura de fosa és desigual i propens a contracció, fosa encongiment hauria de donar prioritat a les condicions de solidificació, per facilitar la col. locació de bandes i el paper de principiant.

6, per evitar el nucli penjant sorra, penjant arena sorra o en voladís, fàcil sota el cor, la caixa i la prova. Experiència demostra la sorra penjant al quadre, abocant fàcil al col·lapse. És un inconvenient posar el nucli penjant a la meitat superior. Nucli de voladís sorra no és estable, fàcil d'esbiaixar sota l'acció de metall flotabilitat, cal tractar d'evitar. A més, tenir cura del nucli, la caixa, la conveniència d'inspecció.

7, hauria de ser la posició de caixa, posició de càsting i posició de refredament de càsting mecànica coherent. Tapa el motlle no és només gran quantitat de treball, però també fàcil provocar moviment bàsic de sorra, de sorra i fins i tot foc i altres defectes.