Quins són els principis de la posició de fosa de les foses de maquinària?

Quins són els principis de la posició de fosa de les foses de maquinària?

D'acord amb la teoria de solidificació de la investigació de la producció de màquina eina i l'experiència de producció, per determinar la posició de vessament s'ha de considerar el principi.

1, una part important de la fosa de la màquina-eina s'ha de col·locar a la part inferior. Maquinària de fosa El metall inferior de la màquina eina es solidifica sota la pressió estàtica del metall superior i es contreu i es compacta.

2, la superfície de processament important ha de ser baixa o vertical. L'experiència mostra que els porus, les inclusions no metàl·liques i altres defectes apareixen a la superfície cap amunt, i la superfície cap avall o la façana lateral solen ser relativament suaus, la possibilitat que els defectes siguin petits, la superfície de processament individual ha de ser cap amunt, Marge de processament per garantir que després del processament no apareguin defectes. Una gran varietat de superfícies de llit per màquina eina és la superfície de la clau, no es permet tenir tracoma, porus, fosa de maquinària, forats d'escòria, esquerdes i contracció i altres defectes, i requereix que l'organització sigui densa i uniforme, per garantir que el valor de duresa dins del rang especificat .

3, de manera que el pla de la màquina del gran avió baix o inclinat. Per a grans peces planes, es pot utilitzar inclinació per augmentar la superfície metàl·lica de la velocitat ascendent, Maquinària de fosa per evitar defectes de cicatriu de cicatriu de sorra. El vessament d'inclinació, segons la mida de la caixa de sorra, generalment es controla el valor d'H en el rang de 200 a 400 mm.

4, ha d'assegurar-se que el càsting es pugui omplir. Per a peces de fosa amb parets de parets primes, les parts de parets primes s'han de col · locar a la part inferior o situar-se per sota de la pista de verificació per evitar defectes com el vessament, la separació de fred, etc.

5, hauria de ser una contracció útil de la màquina-eina. Per a la contracció de l'aliatge o el gruix de l'estructura de fosa és desigual i propensa a la contracció, la fosa de contracció de maquinària de fosa hauria de donar prioritat a les condicions de l'ordre de solidificació, per facilitar la col·locació de risers i exercir el paper de riser.

6, per evitar penjar sorra, penjar sorra o nucli de sorra cantilever, fàcil sota el nucli, caixa i test. L'experiència mostra que la sorra penjada a la caixa, que es deixa col·lapsar fàcilment. Maquinària de fosa És inconvenient col·locar el nucli penjat a la part superior. El nucli de sorra no voluble no és estable, fàcil d'esbiaixar sota l'acció de la flotabilitat del metall, ha d'intentar evitar-ho. A més, per cuidar el nucli, la caixa, la comoditat de la inspecció.

7, hauria de ser la posició de la caixa, la posició de vessament i la posició de refredament de la màquina eina consistent. Girar el motlle no només és una gran quantitat de mà d'obra, sinó que també és fàcil de produir el moviment del nucli de sorra, Maquinària de fosa fora de sorra, i fins i tot incendis i altres defectes.