Vàlvula càstings quines són les deficiències que són propenses a

Càsting de vàlvula és un dels productes més importants en el repartiment, la demanda del mercat és molt gran. Però a causa de la producció de matèria de preus, per tal que un substancial increment dels costos de producció; l'eficiència productiva en relació amb altres càstings és inferior i superior ferralla taxa i altres factors, un greu impacte sobre la producció de fosa de vàlvula. Una fàbrica el 2005 la producció de més de 2.000 tones de càsting de vàlvula, residus integrat gairebé 170t, ferralla taxa de més del 8%. Nosaltres per la planta vàlvula càsting defectes en l'anàlisi de dades, per identificar les principals causes de residus i la seva sèrie de millores i aconseguit bons resultats per assegurar que el ritme de pas de producció de càsting de vàlvula i millorar la qualitat del producte.

Valve casting production process the most likely to nine shortcomings, namely: stomata, slag, inclusions, shrinkage and loose, segregation, cold separation, turning skin, casting cracks, anisotropy, machinery 580 will be with the majority of friends in detail Aquest nou deficiències.

1, els estomes: aquest és el procés de solidificació metall no va poder escapar el gas en el metall dins la formació de petits forats, la paret interior és llis, que conté el gas, l'ecografia té una alta reflectivitat, sinó també perquè és bàsicament esfèrica o el·lipsoide, és a dir, defectes punt-com, que afecten l'amplitud del seu reflex. Els estomes en el lingot es tritura en un defecte de l'àrea de la forja o laminació i és avantatjós per a ser trobat per ultrasons.

els escòries 2,: fundició procés en les escòries o forn forn refractaris material descamació en el metall líquid, en el càsting va participar en el cos de fosa o lingots, la formació d'escòries defectes. L escòries normalment no és present en un sol, sovint en estat densa o dispersos en diferents profunditats.

3, mixt: el procés de reacció en el desglaç a processar (com òxids, sulfurs, etc.) - inclusions no metàl·lics, o components metàl • lics d'alguns dels ingredients no són completament fosa i esquerra per formar un metall inclou, com d'alta densitat, punt fusió alt composició - tungstè, el molibdè i així successivament.

4, contracció i solt: càsting o lingot solidificació, el volum a reduir, en la part final de la solidificació per la falta de metall líquid es forma un buit com defectes de refredament. Cavitats grans i concentrades s'anomenen encongiment i espais petits, dispersos s'anomenen loosened. Generalment estan situats a la part final solidificada del lingot o centre de càsting. La paret interior és brut i envoltada de moltes impureses i fins porus. A causa de la Llei d'expansió tèrmica i contracció, encongiment és inevitable, però amb la tecnologia de processament de mètodes de processament diferents tenen diferents formes, mides i localitzacions, quan s'estén a la fosa o lingot cos es torna defectuós. En el cas de totxo forja, el lingot esdevindrà la contracció residual (contracció residual, residual contracció) si no es treu de la forja.

5, segregació: càsting o lingot segregació principalment es refereix al procés de fusió o metall procés de fusió, perquè la distribució desigual dels components formada per la segregació, segregació existeix a la regió de les seves propietats mecàniques són diferents de la mecànica de matriu metàl·lica tota actuació, la diferència més enllà de la gamma estàndard admissible es converteix en un defecte.

6, separació de fred: això és un càsting únic en un defectes per capes, principalment amb el disseny de processos de fosa de repartiment, és en la fosa del metall líquid, degut a l'esquitx, ones, abocant interromput, o des de diferents direccions del flux metall dos (o més) es troben i altres coses, perquè la superfície del metall líquid format per la pel·lícula semi-sòlida a romandre en el cos de fosa per formar que un diafragma com àrea tipus defectes.

7, propines: això és l'acer de la cullera en el lingot lingots de fosa, degut a abocar interrupció, pausa i altres raons, la primera abocant de la superfície del metall líquid a l'aire es refreda ràpidament per formar una pel·lícula d'òxid, continuar a abocar, el nou abocant (tipus de líquid) defectes formats per trencar el metall líquid en el lingot, que no poden ser eliminats en la forja de totxo de lingot posterior.

8, càsting esquerdes: esquerdes en la fosa és principalment a causa de la refrigeració del metall quan la contracció de l'estrès supera la força definitiu del material causat per ella amb la forma del càsting de disseny i procés de fosa, però també amb el material metàl·lic a alguns i mpurities (per exemple, quan el contingut de sofre és alt, hi fragilitat calent, fred fragilitat quan el contingut de fòsfor és alt, etc.). En el lingot també produirà axials intergranular esquerdes en totxo posterior forja si no forja, romandran a la forja per convertir-se en la forja de les esquerdes interns.

9, anisotropia: càsting o lingot refredament solidificació, des de la superfície del centre de la proporció de refredament és diferent, que es forma una estructura de vidre diferents, mostrant les propietats mecàniques d'anisotropia, també va portar a les propietats acústiques dels anisotropia, és a dir, des del centre a la superfície d'una velocitat de so diferent i l'atenuació acústica. La presència d'aquest anisotropia afectarà adversament la mida i la ubicació dels defectes hora d'avaluar la inspecció per ultrasons de la fosa.