Càsting de procés de fabricació de vàlvula té les següents característiques

Procés de fabricació de fosa vàlvula té les característiques següents:

Càsting de vàlvula ① procés inspecció i procés de fabricació és més complex.

Vàlvula càsting en blanc és una estructura complexa anomenada peces de closca de paret prima. Els càstings requereixen una superfície llisa, emetre una paraula clar, sobretot per tenir un defecte dens. Per tal de complir els requisits anteriors, fosa cal prendre un seguit de mesures tècniques, com ara l'ús de materials de modelatge d'alta refractibility i control d'aigua de sorra, modelatge hauria ser capes per assegurar la duresa de sorra, l'ús de sistema de tapa raonable i st rict control abocament velocitat i temperatura. A causa de les elevades necessitats tècniques, el procés de fosa de la fosa de vàlvula és molt més complicat que la colada en general.

A més, el càsting de vàlvula a més de comprovar la mida, precisió de localització i aspecte i alguns tenen per la microestructura, propietats mecàniques, resistència a la corrosió i no destructius i altres proves, així que la inspecció de càsting de vàlvula procés és més complex.

Càsting de vàlvula ② a la màquina d'instal·lar més difícil

Vàlvula càsting d'estructura, la forma és més complexa, algunes parts són peces primes, esveltes, rigidesa pobre. Quan es mecanitzen en la màquina, posicionament i subjecció són més difícils, tan sovint necessiten un accessori especial complex.

Algunes parts de vàlvula, el posicionament de la superfície base de la precisió inferior, alta Rugositat superficial i a vegades fins i tot l'ús de processament no superfície posicionament. I el processament de segellar la superfície i altres parts de l'exactitud i la rugositat requisits són molt alts, és difícil d'assegurar la qualitat del tractament. Per tant, per tal de satisfer les necessitats del procés, sovint necessiten millorar la precisió de la posició de superfície i reduir la superfície com rugositats, o en el processament no tractament superficial de la superfície de posicionament, que augmenta la complexitat de la vàlvula procés de fabricació.

③ difícil de processament automàtic

A causa de la gran varietat de càstings de vàlvula material, a més d'una varietat de ferro, acer, la majoria de la seva gran força, resistència a la corrosió i material dur alt rendiment de tall són pobres, és difícil d'aconseguir les parts necessàries de la processin g precisió i rugositat l la colada vàlvula segellat requisits superfície forma geomètrica precisió i superfície de rugositat són alts, que augmenta la dificultat de la vàlvula càsting mecanitzat. Al mateix temps, la vàlvula càsting tallar material és pobre, sinó també a la fosa de vàlvula mètodes de tractament, material d'eina, la quantitat de maquinària i tecnologia de tall i així va portar un munt de nous problemes.

Càsting de vàlvula procés característiques, el procés de fabricació de fosa de vàlvula i procés d'inspecció de fabricació és més complexa, la vàlvula de càsting a l'ordinador per instal·lar més difícil, la fosa de vàlvula mecanització difícil.