Causes i solucions de gra d'oxidació en automòbils càstings

Causes i solucions de gra d'oxidació en automòbils càstings

Càstings automòbils i els seus aliatges són molt més difícils de plata que el coure, el procés també és més complexa. La raó principal és que l'actuació de càstings i els seus aliatges no és el mateix que altres metalls l'alumini és un metall de dos sexe i àcid i àlcali són la reacció, pretractament que lleugerament indegut, provocarà la superfície sobre la corrosió. I repartiment i els seus aliatges, si en l'aire o en la solució es fàcil de produir la pel·lícula d'òxid, aquesta capa de pel·lícula d'òxid si no treu, afectarà l'adhesió de la capa. Defectes de colada en comú característiques: oxidació escòria es distribueix principalment a la superfície superior de la fosa, a la cantonada del motlle no és ventilat. Fractura principalment gris o groc, els raigs x o en el processament mecànica trobava, en alcalines de rentat, piquelat o anoditzat trobareu. Els resultats experimentals mostren que l'addició dels additius adequats en solució NaOH pot produir bon efecte polit.

L'experiment exploratori també trobava que la reflectivitat superficial de la superfície d'alumini poden arribar al 90% després de l'electròlisi de pressió constant DC amb solució NaOH sota certes condicions, però encara hi ha alguns factors inestables a causa de l'experiment, que necessita seguir estudis. La viabilitat d'utilitzar DC polsada electrolític polint el mètode per polir alumini sota condicions bàsiques tardoromà. Els resultats mostren que l'electròlisi de pols polit mètode pot aconseguir l'efecte anivellament de DC tensió constant electrolític polit, però seu anivellament velocitat és lenta.

Nom_del_paquet càsting de la capa d'alumini va ser tallat, el paquet exterior d'alumini és alumini de qualitat, la capa interna del paquet és alumini varis, dos materials diferents, així com de l'oxidació de "vitíligo" taques.

Solució: Aquest fenomen és sovint no massa comprensió dels clients, fabricants han de fer més per explicar l'obra, Suprimeix tota la història, així com per no causar malentès. D'altra banda, l'anàlisi de la indústria d'alumini prediu que l'ús de l'automòbil càstings pujarà un 50% en cinc anys, de 250 lliures / vehicle en 2000 a 380 / vehicles 2005. Un gran nombre de producció i transformació de fosa, la necessitat de l'eina policristal·lins diamant (PCD). La principal causa de xip danys PCD durant el processat. Per mantenir l'avantguarda PCD eina intacte, és millor distribuir la càrrega de tall a cada tallador de fresat.

Automòbil càsting recuit: la fosa d'aliatge d'alumini escalfat a una temperatura superior, generalment ℃ uns 300 o una cosa així, després d'un cert període de temps, amb el forn a temperatura procés conegut com recuit de refredament. Durant el procés de annealing, es descompon la solució sòlida, i la segona fase de la partícula és global, que pot eliminar l'estrès intern de la fosa, estabilitzar la mida de càsting, reduir la deformació i incrementar la plasticitat de la fosa.