Mecanisme de la barreja de sorra acció de maquinària càstings quatre punts

Mecanisme de la barreja de sorra acció de maquinària càstings quatre punts:

La funció principal de la sorra-barreja de maquinària càstings és barrejar la pols de cada grup uniformement, és la humitat i l'argila humida i la pasta d'argila està recobert sobre la superfície de sorra, que és l'actuació del tipus sorra per adaptar-se a la forma. Hi ha diversos tipus de mesclador d'argila sorra utilitzats en empreses de foneria a la Xina: Roller tipus, tipus de rotor, roda de balanç tipus i tipus continu. Producció a gran escala de foneria automoció càstings, requisits de sorra ràpid de mescla, bona qualitat de sorra. El mesclador de tipus rotor també compleix dos requisits. i molts lots de producció manual no són molt grans foneries, encara un gran nombre d'Arena de tipus enrotllable mesclador.

Addició de pols de carbó de qualitat a la sorra humida de maquinària càstings pot prevenir del càsting de producció de sorra enganxosa, però també pot reduir la superfície com rugositats de càstings significativament.

El mecanisme de la seva acció és principalment com segueix.

(1) la teoria de l'aïllament aeri-cinema carbó polvoritzat en la sorra d'emmotllat produeix un munt de reducció de gasos, que està formada per la interfície d'Arena/metall per formar una capa de pel lícula de gas, que impedeix que el ferro fos perforació en els porus de sorra de gra de la sorra de tipus.

(2) el cos col·loïdals segellat teoria Arena de taula tipus T-solc de la pols de carbó es converteix en sòlid, líquid i gas trifàsic gel, l'expansió del cos glial pot bloc gra de sorra en porus, maquinària de colada prevenir ferro fos perforacions en els gra de sorra en els porus.

(3) teoria de l'oxidació gas la fracció volàtil de carbó polvoritzat és piròlisi a alta temperatura i fase gas, resultant en una gran quantitat de reducció de gasos, que pot evitar l'oxidació de líquid de ferro i evitar la reacció química entre l'òxid de ferro i Quars sorra.

(4) teoria de anti-mullar carboni brillant abocant quan la pols de carbó en la plataforma de prova sorra precipita el carboni brillant de fins cereals, diposita sobre la superfície de sorra de gra, maquinària càsting per tal que els grans de sorra no són wetted pel líquid de ferro i la fosa ferro és impedir penetrar en els porus de gra de sorra per la tensió superficial. Des del mecanisme de la plataforma de ferro colat, és conegut que l volàtil, brillant carboni i coc escòria són els principals factors que influeixen en de l'efecte de pols de carbó en control de sorra.