Les foses mecàniques produeixen la raó principal per a la separació i abocament en fred

Les foses mecàniques produeixen el principal motiu de la separació i abocament en fred

Hi ha una bretxa de fusió incompleta en el motlle mecànic, i la vora de la soldadura és suau. Aquest buit es diu fred. Les peces modelades mecàniques s'omplen de carcasses mecàniques locals i mecàniques, no s'aboca el final de l'arc. El fosa sòlida de sorra seca, especialment, no hi ha aliatge de fosa fosca a pressió negativa, les peces mecàniques són propenses a la separació fred i s'aboca menys que els defectes, resultant en ferralla de fosa mecànica.

El tipus d'escuma s'escalfa, es descompon, i el producte de descomposició s'escalfa a la temperatura del metall fos per absorbir la calor, refredant el metall fos. A més, el gas de descomposició augmenta la resistència del farcit de metall líquid. Aquestes dues causes provoquen una reducció significativa de la fluïdesa del líquid metàl·lic, que és la causa principal de la separació i vessament de fred.

A més, el programa de col · locació, l'estufa de l'estructura del sistema i l'operació d'abocament per produir la separació de fred, també tenen un cert impacte.

Fosa mecànica per evitar mesures: ① per millorar la temperatura del vessament de fosa de metall. La temperatura de fosa de la fosa sòlida ha de ser com a mínim 30 ℃ més alta que la temperatura de fosa de la fosa de sorra en les mateixes condicions i, en general, es recomana augmentar la temperatura de 30 a 50 graus centígrads. ② emete una certa pressió negativa. Sota la pressió negativa de la paret es pot reduir el recobriment de líquid metàl·lic quan la resistència al gas, quan el tipus d'escuma de bona qualitat, baixa densitat i alta resistència, la quantitat de gas és petita, les peces de fosa d'aliatge d'alumini fos no poden ser una fosa a pressió negativa. Quan la qualitat de l'escuma és baixa, les peces de fosa requereixen pressió negativa. Les peces de fosa de fems solen utilitzar-se en fosa a pressió negativa. ③ seleccioneu un programa raonable d'abocament i l'estructura del sistema d'abocament. Com l'ús del sistema d'abocament de vessament superior, palanca buida, per minimitzar la longitud total del sistema de fosa, de manera que es redueixi el procés de líquid metàl·lic, el procés d'ompliment s'apliqui sense problemes, per evitar el fred i es vessi menys que els defectes.