Maquinària càstings mètode de reparació superficial per defectes per amagar

Superfície de càstings maquinària reparar mètode per defectes d'amagar

Plataforma de ferro colat, placa d'inspecció, placa de ferro colat, màquina eina càstings de maquinària en el procés de producció inevitablement apareixeran alguns petits defectes. Petit Buzhi Yu re-maquinària càstings, que hi ha alguns petits defectes de càstings de maquinària com resoldre aquest problema?

1. repartiment cola

Castingss maquinària senzilla, àmplia, reparació general no requereix processament posterior i no hi ha requisits de duresa força especial. El valor afegit d'aquestes Castingss de maquinària és relativament baixa.

2. soldadura

Més del 90% dels fabricants de fosa heu seleccionat soldadura per resoldre la producció en els defectes de maquinària càstings. Soldadura de reparació per l'ús de metall rebliment (soldadura consumibles generalment coincideixen amb el material de maquinària càstings), actuació de soldadura bàsicament pot satisfer l'estàndard base de metall i simple operació, alta soldadura eficiència, molts fabricants reconegut i de confiança. Actualment en el mercat, més tipus de soldadura de màquines, utilitzats en la reparació de defectes, generalment tenen les següents:

Màquina de soldadura: ferro colat, repartiment d'acer de soldadura més ús de la manera tradicional.

Avantatges: reparació de defectes grans, d'alta eficiència.

Desavantatges: unions de soldadura en la duresa és massa alt, l'estrès intern, propens a esquerdes, generalment també necessiten tractament tèrmic per satisfer els requeriments de processament. I a causa de soldadura condicions, l'intern fàcil produir porus, escòries i altres defectes secundàries.

Soldadura TIG: precisió maquinària Castingss (aliatge d'acer, acer inoxidable precisió maquinària càstings), alumini aliatge moren utilitzar maquinària càstings d'argó soldadura màquina soldadura per arc. Part dels fabricants de fabricació i reparació de motlles, sinó també l'ús de la soldadura màquina reparació motlle defectes.

(1) avantatges: alta soldadura eficiència, superiors a la màquina de soldadura de precisió. Més tipus de soldadura de filferro d'acer inoxidable, productes de aliatge d'alumini en el més àmpliament utilitzat es pot utilitzar per a la soldadura, força alt ensenyar.

(2) desavantatges: per a la reparació de defectes, reparació de petits defectes (estomes, tracoma), a causa de l'impacte és massa gran, hi ha rastres de la vora de la piscina. Soldadura d'acer té un punt dur. A causa dels efectes de la calor, soldadura de color Castingss de maquinària o parts de paret prima, fàcil de produir distorsió de calor. Necessitats operatives són més alts.

3. màquina de soldadura en fred

És el començament del segle XXI, el naixement de les noves tecnologies de reparació, soldadura procés degut a la calor de la peça és molt petit, va ser un soldador fred. Després de diversos anys de desenvolupament, soldadura màquina aplicació direcció i tecnologia han estat un gran desenvolupament, ha estat en la reparació mercat ocupa una gran part. D'acord amb la reparació categories són: màquina de col. locació i EDM reparar la màquina de soldadura.

4. mounter

L'ús d'alta alta freqüència instantània principi enganxarà la pasta (0,05-0,20 mm) a la superfície de la peça, el gruix màxim de cada pasta amb el gruix de la mateixa soldadura, soldadura de qualitat depèn la descàrrega és uniforme. Adequat per desgast de peces, reparació de tolerància, en el mercat de motlle de processament té una certa influència. La màquina pot també ser soldadura en pols (o tractament de residus), ple en el defecte (com tracoma), després de la reparació de la descàrrega. Després de la reparació, el color de la peça és petit. El desavantatge és que la velocitat de reparació és més lent.

L'inconvenient comú de màquina de soldadura en fred i màquina de col. locació és que l'eficiència de la soldadura és no tan alt com el de soldadura de màquina i la màquina de soldadura de arc de argó, però seus avantatges excepcionals que la gent prefereix la soldadura en fred en reparar el defecte de mil·límetre i tractament defecte de superfície.