Disseny integrat de fundició d'automòbils

Disseny integrat de fundició d'automòbils

Amb l'estalvi d'energia de l'automòbil i reduir el cost de la producció, els requisits continuen augmentant, aprofiten al màxim els avantatges del càsting, la estampació original, la soldadura, la forja i el buidatge formant diverses peces, a través d'un disseny raonable i optimització estructural, La formació pot reduir el pes de les peces de forma efectiva i reduir la tecnologia de processament innecessària, per aconseguir el pes de peces i alt rendiment.

La tendència de desenvolupament de la integració de la fosa d'automòbils és més evident en el desenvolupament de peces d'aliatge no ferroses. Per fer un ús complet del procés de fosa per aconseguir les característiques de la producció de peces de fosa estructurals complexes, s'ha dissenyat de forma integrada els panells de les portes, esquelet de seients, esquelet de panell, marc frontal i tallafocs i un altre disseny integrat d'alta pressió Peces de fosa, la grandària significativament més gran que la producció actual, la necessitat de màquina de fosa a pressió de 4 000 a 5 000 t o fins i tot més gran per a la producció.

El pes de les peces modelades per automoció

Per assegurar la força i la seguretat del cotxe sota la premissa del cotxe, tant com sigui possible, reduir la qualitat de la preparació, aconseguir pes lleuger, potenciar així la potència del vehicle, reduir el consum de combustible i reduir la contaminació de l'escapament. La qualitat del vehicle es redueix en 100 kg i el consum de combustible per cada 100 km es pot reduir de 0,3 a 0,6 L. Si el pes del vehicle es redueix en un 10%, l'eficiència del combustible pot augmentar en un 6% a un 8%. Amb les necessitats de protecció del medi ambient i la conservació de l'energia, el pes del cotxe s'ha convertit en la tendència mundial del desenvolupament de l'automòbil, el pes de les peces de fosa automotriu s'ha convertit en una de les principals línies de desenvolupament de les peces de fosa automotriz.