Milloreu la resistència al desgast i la fiabilitat de les foses de maquinària

Millora la resistència al desgast i la fiabilitat de les foses de maquinària

Per adequar el material de fosa a força de màquina a un desenvolupament d'alta resistència i alta rigidesa, i millorar encara més la resistència al desgast de la màquina eina i l'ús de la fiabilitat, el desenvolupament i l'aplicació d'una sèrie de nous materials en els últims anys:

(1), ferro forjat embarassat d'alta resistència HT300. Maquinària de fosa La incorporació de líquid de ferro de 1450 ℃ a 1470 ~ 1520 ℃, la proporció de ferralla en la composició de la càrrega (afegint 40% ~ 50%), l'ús de C-si, Ca-Ba i CaMnSi-Bi inoculants, etc. Mesures tècniques, en el CE ≥ 3,5% en les condicions d'accés a les qualificacions HT350.

(2), alta fosa gris Si / C. Sota la condició d'equivalent en carboni CF = 3.4% ~ 3.8%, s'afegeix l'embolcall, la relació Si / C s'incrementa de 0.4 ~ 0.5 a 0.7 ~ 0.8, la temperatura de ferro fos s'incrementa a més de 1450 ℃, la força de tracció es pot augmentar en 20 ~ 30press. El valor E0 també va augmentar, el càsting té una petita tendència a la deformació. No obstant això, per a peces més gruixudes, com ara màquines-eina, l'augment del valor de Si / C augmenta el contingut de ferrita a la secció gruixuda, però redueix la força. En aquest moment cal afegir Cr, Ca, Sb i Sn i altres elements d'aliatge, millorar la màquina a la secció transversal del contingut de perlita, Maquinària de fosa redueix la duresa de la secció transversal, augmenta la precisió de les màquines-eina i l'estabilitat.

Proves domèstiques que utilitzen l'envelliment de vibracions, redueixen i redueixen l'estrès residual dins de les foses de maquinària. El seu efecte sobre l'estrès residual. A causa de l 'augment del mòdul elàstic del material després de la vibració, la capacitat de càrrega anti - càrrega augmenta, la capacitat antiestàtica augmenta un 30% i la capacitat anti - càrrega s'incrementa en un 100% ~ 300%.