Com controlar la temperatura de la fosa de la vàlvula càsting?

Com controlar la temperatura de la fosa de la fosa de vàlvula?

Cada any en la producció de fosa de vàlvula, sovint a causa de la temperatura abocant elenc aproximadament un 20% de la temperatura de la fosa del i superfície de fosa de ferralla qualitat està estretament relacionat amb, per tant, per millorar el rendiment de càsting de vàlvula, cal controlar l'abocament temperatura.

1, la temperatura més alta d'abocament. Vàlvula càsting abocament temperatura és massa alta farà sorra, especialment amb un nucli de sorra complex càstings, quan la abocant temperatura ≥ 1420 ℃ quan els residus augmentat, abocant la temperatura de 1460 ℃ quan els residus fins al 50%. Per tant, la temperatura del càsting hauria de ser controlat a la màxima ℃ 1420 sota.

2, la temperatura més baixa abocar. Vàlvula càsting quan la temperatura abocant és inferior a 1380 ℃, després del processament de la fundició de ferro sota la pell es troba un únic forat, el diàmetre del forat és generalment 1 ~ 3mm. En alguns casos hi ha només 1-2 forats, i aquests forats apareixeran amb una petita quantitat dels escòries líquid. Estudis han demostrat que aquest defecte està relacionada amb la temperatura abocant, i quan la temperatura abocant és superior al 1380 º C, la fosa de vàlvula no produeixen aquests defectes.

En resum, es pot veure que càsting temperatura del hauria ser controlat a 1380 ~ 1420 ℃. A més, la temperatura abocant és massa baix, que és la raó més comuna abans de ferro fos, abocant a la cullera obert durant molt de temps transporten i quedar-se i escalfar. Vàlvula de fosa amb una cullera coberta amb un material aïllant tèrmic, la pèrdua de calor es pot reduir significativament.