Com comprovar els defectes de les peces de maquinària

Com es comproven els defectes de Maquinària de fosa

Per garantir la qualitat de les foses de maquinària, les foses de maquinària s'han de basar en diferents usos i requisits, utilitzant diferents mètodes d'inspecció, la detecció oportuna de defectes no permesos. La inspecció de defectes generalment va adoptar els següents mètodes.

(A) l'aspecte de la inspecció de la rugositat superficial de la inspecció ha d'estar en les condicions de llum adequades al bloc tàctil visual, amb el sentit de la condició superficial de la identificació, amb l'eina de mesurament per obtenir la mida de les Maquinària de fosa dades, mètodes estadístics per determinar la precisió de la taxa de falles de maquinària.

(B) l'anàlisi químic de totes les peces de fosa de maquinària, la composició química és molt important, per tant, en la majoria dels casos, la composició química és l'índex d'acceptació. La composició química també determina indirectament les propietats mecàniques de les foses mecàniques i l'aparició de defectes o no.

(3) prova de rendiment mecànic La prova de la duresa és la primera a provar si el defecte que es va produir en els materials de fosa de maquinària, a principis d'aquest segle, els Estats Units es trobaven a la secció de sorra de la peça de prova de maquinària. ja que la duresa excedeix un determinat valor que és inevitable escletxes per ser desballestat. Aquest mètode és senzill i inusual.

(4) examen metalogràfic (test de microscopi metalogràfic) amb un microscopi òptic i després ampliat 50 ~ 2000 vegades per observar la superfície de metall polit, la mostra en absència d'erosió sota les condicions d'inclusió (usant interferència brillant, fosca i polaritzada I microduresa i altres funcions amb referència a la qualificació GB10561-89), després de l'erosió de l'organització i la inspecció de grandària del gra. Aquest mètode s'utilitza àmpliament per comprovar els defectes microscòpics, però també s'utilitza habitualment per estudiar les característiques microscòpiques dels defectes macroscòpics.

(5) Proves no destructives (proves no destructives) Entre elles, el mètode d'assaig d'osmòtics (ISO3452), el mètode de prova de partícules magnètiques, el mètode d'assaig de Foucault, només es pot utilitzar per a la superfície de la carcassa de maquinària o la part superficial de la inspecció de defectes, inspecció de defectes profunds en les foses Maquinària, mètode de transmissió de línia (ISO5579), tomografia i mètode de detecció de falles ultrasòniques. Les proves no destructives han evolucionat ràpidament en els darrers anys, gràcies al processament de dades i el maquinari, és molt portàtil, millorant en gran mesura la fiabilitat i flexibilitat de la inspecció.