Factors que afecten la qualitat de càstings de maquinària

Factors que afecten la qualitat de càstings de maquinària

Màquina eina desgast i estabilitat dimensional, afecten directament l'exactitud de la màquina per mantenir la vida.

Hi ha molts factors que afecten la qualitat de la fosa de maquinària. El primer és el procés de disseny de la fosa. Per tal de determinar la geometria de càsting i mida segons les condicions de treball i les propietats del material metàl·lic, cal considerar la racionalitat del disseny des d'aliatge de càsting i característiques de procés de fosa, que és, l'efecte mida obvi i solidificació i contracció, l'estrès i altres temes, per tal d'evitar o reduir la composició de coure peces segregació, deformació, esquerdes i altres defectes.

El segon ha de tenir un procés de fosa raonable. Segons l'estructura de càsting, pes i mida, característiques de fosa d'aliatge i les condicions de producció, maquinària càstings seleccioneu la apropiat sota superfície i forma, mètode bàsic, conjunt raonable de càsting tendons, ferro fred, principiant i sistema d'abocament. Per garantir l'accés als càstings de qualitat.

La tercera és la qualitat de les matèries per a la fosa. Inclusions, refractories, carburants, fluxos, modificadors i sorra, sorra quadern, pintura i altres materials, qualitat deficient, farà els càstings produir porus, pinholes, escòria, sorra enganxosa i altres defectes, que afecta l'aparença de càsting de foneria de metalls qualitat i el interns de qualitat, seriós càstings serà destruït.

El quart és l'operació de procés, maquinària càstings per desenvolupar un procés raonable dels procediments d'operació per millorar el nivell tècnic dels treballadors, per tal que l'aplicació correcta de les normes.