Desenvolupament tendència de càsting l'automòbil i la tecnologia de fosa

Desenvolupament tendència de càsting l'automòbil i la tecnologia de fosa

Càsting és un dels metalls més antics mètodes de formació, i aproximadament el 15% a 20% de les parts d'auto els càstings produïts per mètodes diferents de càsting. Aquests càstings són components clau principalment del sistema de poder i components estructurals importants. En l'actualitat, Europa i el Estats Units automoció països desenvolupats, automòbil càsting tecnologia de producció avançada, bon producte qualitat, eficiència alta producció de càsting de l'automòbil, la contaminació ambiental. Càsting materials crus i auxiliars s'han format sèrie i estandardització, el procés de producció ha estat aconseguit mecanització, automatització i intel·ligència. Aquests països generalment utilitza tecnologia digital per millorar el nivell de la fosa de disseny de processos de fosa taxa de ferralla d'uns 2% al 5% i ha establert un servei multinacional sistema i xarxa tecnologia suport. En canvi, encara que la sortida més grans càstings automòbils de la Xina, però la majoria d'ells són de baix valor afegit i contingut tècnic, l'estructura és relativament simples càstings negres i la bretxa entre estranger nivell. Aquest article principalment de la conservació d'energia de l'automòbil i protecció del medi ambient i altres aspectes del desenvolupament necessita, parla de la fosa de l'automòbil i la direcció de desenvolupament de tecnologia de l'automòbil.

Càsting de pressió es denomina fosa, la fosa de l'automòbil sota una certa pressió per fer la fusió plena cavitat, càsting teixit dens, alt propietats mecàniques, precisió de mida, processament petit marge. Segons el nivell de pressió poden ser dividides en low-pressure fosa i alta pressió càsting dues categories, alt cost la darrera obra del motlle, especialment per a la producció d'alt volum de fosa de l'automòbil, alta eficiència, el cost total és molt baixa. En l'actualitat, gairebé tots de la closca de transmissió de cotxes, embragatge closca, closca de bomba, closca carburador, engranatge de conducció, etc. són alumini morir càsting.

Els principals paràmetres del procés fosa són la força de compressió, la pressió específic, la fusió omplint la velocitat, el temps d'ompliment, el temps de celebració, la temperatura de fusió i la temperatura del motlle. Com el fon a temperatura alta, alta velocitat, la pressió alta omplint la cavitat, inevitablement involucrats en gas, tan desenvolupats una sèrie de nous processos, com mètode de buit de fosa, mètode de fosa de plens de l'oxigen, automòbil càsting baixa velocitat d'ompliment morir mètode de fosa "precisió" Die mètode de fosa (també conegut com mètode de Acumrad que és exacte, ràpida, dens), baixa velocitat mitjana-pressió omplint el mètode de fosa (NDC), són cap nova tecnologia de fosa de morir no poroses. Per tant, segons les característiques de morir càsting científica control de paràmetres de procés, disseny racional i fabricació de motlles (incloent-hi abocant sistema, desbordament d'escapament, motlle de refredament sistema, motlle calefacció i sistema de control d'equilibri), utilitzar el adequat recobriment i polvorització tecnologia. Equilibri de temperatura i calor de morir és les condicions més importants per a la realització de fosa, automòbil fosa per a la fosa de morir general per eliminar el càsting motlle cavitat temperatura superficial del punt de fusió d'aliatge del 40% sobre qualitat.