Les peces de maquinària per a la construcció es mantindran en un període de desenvolupament ràpid

La indústria de la maquinària de construcció de la Xina, de petit a gran desenvolupament ràpid, s'ha convertit en una gamma completa de productes, la capacitat d'innovació ha anat augmentant, la demanda del mercat és una forta indústria del sol. Especialment en els últims anys, la indústria de la maquinària de construcció per accelerar el ritme del desenvolupament, per promocionar els fabricants de maquinària per a la construcció, no només va augmentar la producció i el contingut de tecnologia de productes també augmenta. No obstant això, la indústria de la maquinària de construcció de la Xina no és optimista pel que fa al problema: les empreses petites, la concentració industrial és baixa, l'estructura del producte és irracional, la capacitat d'innovació independent, l'equip i la tecnologia cap enrere, d'alta entrada, alt consum, baixa eficiència El desenvolupament del camí destaca que la base industrial encara és fràgil. Accelerar la millora dels productes de fosa de maquinària d'enginyeria de la Xina, la capacitat d'innovació tecnològica, enfortir la R + D de la producció, l'aprenentatge i la investigació conjunta s'ha convertit en una de les principals prioritats.

Els analistes de la indústria de consultoria de Shang Pu van assenyalar: les peces de maquinària de construcció de la Xina amb les característiques regionals més distintives, han format una regió del delta del riu Yangtze, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i altres llocs del clúster de la indústria de la fosa. La concentració d'aglomeracions industrials en aquestes àrees ajudarà a crear més oportunitats de cooperació, de manera que la formació, les finances, el desenvolupament, el màrqueting, l'exportació i altres aspectes de la interacció promoguin el desenvolupament de la indústria de la fabricació de maquinària per a la construcció.

En els últims anys, el ràpid desenvolupament de la indústria de la maquinària de construcció, principalment en la indústria avall per promoure la indústria, la indústria de la fabricació de màquines d'enginyeria també es deu al ràpid desenvolupament de la indústria de maquinària de construcció, a la indústria de maquinària de construcció per aportar oportunitats de desenvolupament. El 2013, la xifra de mercat de la indústria de maquinària de construcció de la Xina va assolir els 149.199 milions de iuans, un 24,1% més.

Els ingressos per a la indústria de maquinària de construcció de 2010 arribaran a 400 mil milions, un augment de més del 25% el 2015 arribarà a més de 890 mil milions, un augment mitjà de més del 17%, la perspectiva del mercat és molt optimista respecte a la taxa de creixement del PIB, el següent cinc anys que la indústria impulsarà el desenvolupament real del cim.

La xarxa de presa de decisions de la inversió de la indústria de consultoria de Shangpu va llançar "Informe de l'enquesta de mercat de màquines de construcció de 2014-2018", demostra que la indústria de la fabricació de maquinària per a la construcció de la Xina durant els propers anys encara manté un ràpid període de desenvolupament. El ràpid desenvolupament de la indústria de fabricació de maquinària per a la construcció de la Xina es deu al ràpid desenvolupament de la indústria nacional de la maquinària, a l'augment de la demanda interna de fosa; d'altra banda, el mercat internacional de fosa s'està tornant cada vegada més actiu, i el volum d'exportació de les peces modelades augmenta any rere any. D'aquesta manera, des del medi ambient, la indústria de la fosa d'inversió, la perspectiva del mercat és àmplia.

Compte amb un gran mercat, la creació de centres de recerca i desenvolupament centrats en la innovació tecnològica; per enfortir el desenvolupament de nous productes i la millora del rendiment de la tecnologia de les màquines; centrar-se en una investigació bàsica i prospectiva, per avançar cap a l'excavadora híbrida i intel·ligent, per millorar el mercat de la marca local.

Tenint en compte les deficiències existents, alguns fabricants d'hosts nacionals o han trobat un curt període de temps per millorar la competitivitat de la marca del mètode. Al mateix temps, les empreses han de reforçar la R + D i la producció de peces per millorar la proporció de peces; millorar la intel·ligència del producte, la informació, el nivell d'automatització, les característiques del producte rics; millorar de forma global la fiabilitat del producte en general i reduir gradualment la qualitat dels productes entre Europa i la bretxa dels Estats Units.