Carretera de escala de càstings de maquinària de construcció

Gran desenvolupament de l'expansió vertical i horitzontal del producte a la vida de la controlabilitat, continueu rebent erosió innovador.

Progrés científic i tecnològic per desenvolupar nous productes per substituir les empreses de producció a gran escala de productes tradicionals, és un irresistible lleis econòmiques, per la producció a gran escala ha portat un munt de risc. En el món actual, és en l'època de la revolució tecnològica, noves tecnologies, nous materials, nous productes continuar emergeixen i promoure el desenvolupament de la indústria de càsting de maquinària de construcció.

En els últims anys augment de la indústria de maquinària de construcció més accelerar el ritme de desenvolupament, per promoure la producció de fosa. ingressos del sector maquinària construcció 2010 arribarà a 400 milions, un augment de més del 25%; 2015 arribaran més de 890 milions, un augment mitjà de més del 17%, però la maquinària càsting construcció hi són encara ampli desenvolupament modelar, incloent-hi: concentració industrial és baixa, l'estructura de producte és irracional, independent capacitat d'innovació, equipament i tecnologia cap enrere i altres temes destacats. Podem resoldre aquests problemes, l'ús de les economies d'escala horitzontal i vertical forma de pensar a buscar la carretera d'expansió industrial.

Escala d'ampliació de l'escala, és a dir, l'escala de producció i explotació de productes similars, la introducció de nous productes; l'escala de l'expansió vertical, això és, de recerca i desenvolupament, èxits tecnològics en la comercialització de superior per producció inferior i recerca una aturada en la industrial escalar l'estudi.

Des de la Perspectiva de l'economia, aquests dos nivells: en primer lloc, el desenvolupament de nous productes i investigació, sobre el mateix producte és una constant innovació, és un senyal als canvis de la demanda del client com a centre d'introducció continua de nous productes. L'altre és la innovació de processos de producció, innovació de l'estructura organitzativa, així com gestió i forma d'innovació.

El nostre objectiu és millorar la productivitat i millorar l'eficiència de gestió. Al mateix temps tant el nucli de la innovació, al mateix temps, destinades al desenvolupament de productes i innovació més dinàmics. Enginyeria càstings de maquinària de les característiques regionals, ha format una regió "Delta del riu Iang-Tsé", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i altres llocs del clúster indústria càsting. L'aglomeració d'aquestes àrees ajudarà a crear més oportunitats de cooperació, de manera que la formació, finançament, desenvolupament, comercialització, exportació i altres aspectes de la interacció i promoure el desenvolupament de la indústria de càsting de maquinària de construcció.

Progrés científic i tecnològic per desenvolupar nous productes per substituir les empreses de producció a gran escala de productes tradicionals, és un irresistible lleis econòmiques, per la producció a gran escala ha portat un munt de risc. En el món actual, en l'època de la revolució tecnològica, estan sorgint noves tecnologies, nous materials i nous productes, i el cicle de vida del producte està escurçant. En les últimes dècades el producte ara ha estat escurçat per anys, o fins i tot mesos. Novetats constantment estan substituint l'antics productes.

Qualsevol producte té un període de creixement, maduresa, recessió aquest procés. I el cicle de vida de producte portarà alguns riscos. Un economista ha dit que només el mercat sostenible, hi ha productes sostenibles. Un producte i llavors popular i llavors calent, però també quan la recessió.

Indústria de la maquinària càsting, "the beginning of elevats" d'enginyeria, però la cara de l'espai mercat enorme, necessitem el desenvolupament de nous productes i prestacions tècniques de millora contínua, centrant-se en recerca bàsica i progressista, millorar la capacitat de resistir riscos. Risc precoç de risc, principis transferència de risc, els esforços per reduir la pèrdua de risc: precisa temps de cicle de vida de producte, per reforçar la investigació de mercat, recerca i desenvolupament de nous productes, que en la competició feroç en el mercat per mantenir llargues - és a dir, Pensament innovador contínuament.