Les peces de maquinària de construcció de la Xina de petita a gran

La maquinària de construcció de la Xina, les peces de fosa de petit a gran, ràpid desenvolupament, ara s'ha convertit en una completa gamma de productes, la capacitat innovadora de millorar contínuament la demanda del mercat és una forta indústria de la sortida del sol. Especialment en els últims anys, les foses de Maquinària per a la Construcció per accelerar el ritme del desenvolupament, per promocionar els fabricants de maquinària per a la construcció, no només van augmentar la producció i el contingut de tecnologia de productes també augmenta. No obstant això, les peces de maquinària de construcció de la Xina no són optimistes pel que fa al problema: la petita dimensió de les empreses, la concentració industrial és baixa, l'estructura del producte és irracional, la feble innovació independent, l'equip i la tecnologia cap enrere, d'alta entrada, alt consum, , Baixa eficiència El desenvolupament del camí destaca que la base industrial encara és fràgil. Accelerar la millora dels productes de fosa de maquinària d'enginyeria de la Xina, la capacitat d'innovació tecnològica, enfortir la R + D de la producció, l'aprenentatge, la recerca conjunta, s'ha convertit en una de les principals prioritats.

Els següents són els mateixos que els "

Els analistes de la indústria van assenyalar: les peces de maquinària de construcció de la Xina de les característiques regionals més distintives, han format una regió del delta del riu Yangtze, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i altres llocs del clúster de la indústria de la fosa. L'aglomeració d'aquestes àrees ajudarà a crear més oportunitats de cooperació, de manera que la formació, finançament, desenvolupament, màrqueting, exportació i altres aspectes de la interacció, i promoure el desenvolupament de la indústria de la fabricació de maquinària de construcció.

Els següents són els mateixos que els "

En els últims anys, el ràpid desenvolupament de la maquinària de construcció, principalment en la indústria avall per promoure la indústria, la indústria de la fabricació de maquinària d'enginyeria també es deu al ràpid desenvolupament de les peces de maquinària per a la construcció, a les maquinària de maquinària per a la construcció per aportar oportunitats de desenvolupament. El 2013, la mida del mercat de Castings per Maquinària per a la Construcció de la Xina va assolir els 149.199 milions de iuans, un 24,1% més.

Els següents són els mateixos que els "

El 2010, els ingressos de Castings a la Construcció arribaran a 400 mil milions, un augment de més del 25% el 2015 arribarà a més de 870 mil milions, un augment mitjà de més del 17%, la perspectiva del mercat és molt optimista respecte a la taxa de creixement del PIB, el següent Cinc anys que la indústria impulsarà el desenvolupament real del cim. Segons el "Informe de recerca del Mercat de la Construcció de Maquinària per a la Construcció de la Xina de 2014-2018", es demostra que la indústria de fosa de maquinària de construcció de la Xina en els pròxims anys encara manté un ràpid període de desenvolupament. La raó del ràpid desenvolupament de la indústria de la fabricació de maquinària per a la construcció de la Xina és que, d'una banda, a causa del ràpid desenvolupament de la indústria de la maquinària nacional, la demanda de fosa augmenta. D'altra banda, el mercat internacional de fosa s'està tornant cada vegada més actiu. Per tant, des del medi ambient, la indústria de la fosa d'inversió, la perspectiva del mercat és àmplia.