Automòbil càsting procés de coneixement i tecnologia desenvolupament tendència

Aproximadament el 15% a 20% de les parts d'auto són càstings produïts per mètodes diferents de càsting. Aquests càstings són components clau principalment del sistema de poder i components estructurals importants. En l'actualitat, Europa i el Estats Units automoció països desenvolupats, tecnologia de producció d'automòbils càsting és avançada, qualitat del producte és bo, d'alta producció eficiència, la contaminació ambiental. Càsting materials crus i auxiliars s'han format sèrie i estandardització, el procés de producció ha estat aconseguit mecanització, automatització i intel·ligència. Aquests països generalment utilitza tecnologia digital per a millorar el nivell de la fosa de disseny de processos de fosa taxa de ferralla d'uns 2% al 5% i ha establert un servei multinacional sistema i xarxa tecnologia suport. En canvi, encara que la sortida més grans càstings automòbils de la Xina, però la majoria d'ells són de baix valor afegit i baix contingut tècnic, l'estructura és relativament simples càstings negres i la bretxa entre estranger nivell. Aquest article analitza principalment la direcció de desenvolupament d'automòbil fosa i tecnologia de l'automòbil de la demanda de desenvolupament de l'automòbil de l'estalvi energètic i la protecció del medi ambient.

1. la direcció del desenvolupament de càstings automoció

1.1 disseny integral d'automoció càstings

Amb l'estalvi d'energia d'automoció i reduir el cost de producció requisits segueixen augmentar, fer ús ple dels avantatges del càsting, original estampació, soldadura, forja i fosa formant diverses parts, a través d'un disseny raonable i Optimització estructural, per aconseguir peces integrats càsting formació, efectivament pot reduir el pes de les parts i reduir el processament innecessari del procés, per aconseguir el pes de les peces i alt rendiment.

La tendència de desenvolupament de la integració de l'automòbil càsting és més evident en el desenvolupament de fosa d'aliatge no ferrosos. Per a fer un ús complet del casting per aconseguir les característiques de la producció de càstings estructurals complexos, hi ha hagut disseny integrat dels panells de porta, esquelet de seient, esquelet de quadre de comandament, marc frontal i tallafocs integrat de disseny de alta pressió càstings, la mida és significativament més grans que la producció actual fosa, la necessitat de 4 000 ~ 5 000 t o màquina de fosa de tonatge encara més gran per a la producció.

1.2 el pes dels càstings automoció

Per garantir la força i seguretat del cotxe sota la premissa de tant com sigui possible reduir la qualitat de la preparació, per aconseguir lleugers, automòbils, enriqueixen la potència del vehicle, reduir el consum de combustible i reduir la contaminació d'escapament. La qualitat del vehicle es redueix de 100 kg i pot reduir el consum de combustible per 100 km al Japó 0,3 a 0,6. Si el pes de vehicle es redueix en un 10%, l'eficiència del combustible pot ser augmentat per un 6% a un 8%. Amb les necessitats de protecció del medi ambient i conservació d'energia, el pes del cotxe s'ha convertit en tendència de desenvolupament de l'automòbil del món, el pes dels càstings automoció s'ha convertit en una de la direcció del desenvolupament de l'automoció càstings important.

2. la direcció de desenvolupament de la tecnologia de fosa de l'automòbil

Tecnologia de la producció de prima - parets càstings de la complexa estructura

Amb el desenvolupament de la indústria automobilística i la demanda de l'estalvi energètic i emissió de reducció, el pes de l'automòbil parts esdevé més lleuger. A través del disseny de paret prima, és una direcció de desenvolupament importants de motor bloc. FAW càsting Co, Ltd per l'envàs FAW Volkswagen producció ferro colat, per exemple, la producció primerenca de 06A cilindre paret 4,5 mm de gruix ± 1,5 mm, EA111 cilindre paret gruix 4 mm ± 1 mm, la producció en sèrie actual EA888Evo2 cilindre paret ± de 3,5 mm d'espessor 0.8 mm, la pròxima generació EA888Gen.3 cilindre producte estructura és més complexa, el gruix de paret de només 3mm ± 0,5 mm, és el més prim cilindre de fosa gris. En la producció en massa, hi ha alguns problemes com el cor trencat, nucli deriva i fluctuant de gruix de paret. No obstant això, per controlar la qualitat del nucli de sorra i sorra, però no pot complir els requisits de producció de cilindre de EA888Gen.3, ha de ser utilitzat com un grup sencer de cor abocant el procés.

2.2 d'alumini-magnesi d'aliatge a gran escala parts estructurals, tecnologia de la fabricació

Amb la creixent demanda d'estalvi energètic, protecció del medi ambient i reducció de costos, càsting estructural a gran escala d'alumini-magnesi aliatge s'ha convertit en una tendència de desenvolupament importants, i la seva tecnologia de fabricació s'ha convertit en l'actual hotspot de desenvolupament. Actualment, la tecnologia de producció principals parts estructurals a gran escala d'alumini-magnesi aliatge és colada d'alta pressió, càsting d'extrusió i fosa low-pressure. Com l'eficiència productiva colada d'alta pressió, la qualitat del producte s'ha convertit en el procés de producció principal, la tecnologia de fabricació desenvolupament centrat en el procés de fosa d'alta pressió és fàcil de Ris, càsting fàcil per la forma dels porus, pot no tractament tèrmic problemes.

2.3 càsting precisió càsting tecnologia

Comunament conegut com la fosa precisa de la fosa automoció principalment es refereix a l'eliminació de floridura i tecnologia de fosa d'inversió. Amb el desenvolupament de la tecnologia formant automòbils càsting, precisió de càsting formant és una mena de càsting formant mètode. Càstings produïts per aquest tipus de formació mètode pot ser utilitzat directament sense tall o tall. Amb la millora de la fosa de precisió de mida, precisió de càsting formant tecnologia s'ha desenvolupat ràpidament en els darrers anys, i s'han desenvolupat una sèrie de nous mètodes de fosa com precisió sorra càsting, perdut escuma càsting, controlada pressió càsting i fent pressió. La Cosworth càsting mètode va ser desenvolupat per l'UK utilitzant una combinació de zirconi nucli de sorra i controlada per una bomba electromagnètica. Això ha estat utilitzat amb èxit per a la fabricació de cilindres d'aliatge d'alumini i ha aparegut en moltes variants de procés com càsting de baixa pressió en lloc electromagnètica bomba casting i altres processos. L'ús d'aquest tipus de mètode de càsting pot produir gruix de paret de 3.5 ~ cilindre de aliatge 4,0 mm d'alumini, és la fosa de sorra de precisió actual en nom del procés.

En el procés d'alta pressió càsting desenvolupat sobre la base de buit de fosa, fosa oxigenada, procés semi-sòlids metàl·lics reològiques o tixotròpic fosa, dissenyat per eliminar defectes de colada, millorar la qualitat interna i ampliar l'abast de morir aplicacions de modelatge. En el procés de fosa de l'extrusió, la fusió s'omple i solidificat sota pressió i té els avantatges de suau, cap metall esquitxades, menys pèrdua de metall líquid oxidació, l'estalvi energètic, seguretat operacional i defectes del forat de colada. Aliatge d'alumini d'alt rendiment càsting el desenvolupament i aplicació d'una àmplia gamma d'aplicacions.

El creixement continu de l'automòbil producció requereix la producció de fosa d'alta qualitat, rendiment excel lent, a prop de forma neta, diverses espècies, baix consum, direcció de baix cost. Com a vehicle d'aproximadament el 15% a 20% de les parts són càstings. Això requereix la indústria càsting continuar utilitzant una varietat de noves tecnologies, nous materials per millorar el nivell general de càsting. Tecnologia de fosa de precisió de càsting pot complir els requisits anteriors de càstings automoció i aplicacions també es tractaran els processos de fosa de diferents d'automoció càstings.

Per tal de complir la normativa mediambiental cada vegada més exigent, cotxes encaminem cap pes lleuger. Pes de vehicle reduïda 10%, el consum de combustible es pot reduir per 5,5%, l'economia de combustible es pot augmentar en un 3% a 5%, mentre que la reducció de les emissions en un 10%. Aplicació d'alumini i magnesi i altres fosa d'aliatge no ferrosos, el desenvolupament de gran estructura complexa de càstings integrats i extensa aplicació de càsting de precisió emmotllament per tecnologia és aconseguir la principal manera de reduir el pes de automoció càstings. I per tant requereix l'ús extensiu de la tecnologia digital sobre la base material de la fosa d'alt rendiment, equip d'automatització, com una àmplia gamma de mitjans per aconseguir el desenvolupament i producció d'automoció càstings per satisfer les necessitats dels moderns indústria d'automoció.