Automòbil càsting procés coneixement i tendència de desenvolupament de la tecnologia de fosa

Càsting és un dels metalls més antics mètodes de formació. 15% ~ 20% de autopartes els càstings per mètodes diferents de càsting. Aquests càstings són components clau principalment del sistema de poder i components estructurals importants.

Actualment, Europa i el Estats Units automoció desenvolupat països cotxe càsting avançada tecnologia de la producció, la qualitat del producte, eficiència productiva, la contaminació ambiental. Càsting materials crus i auxiliars s'han format sèrie i estandardització, el procés de producció ha estat aconseguit mecanització, automatització i intel·ligència. Aquests països generalment utilitza tecnologia digital per millorar el nivell de disseny de processos de fosa, càsting taxa de ferralla d'uns 2% al 5% i ha establert un servei multinacional sistema i xarxa de suport tècnic. En canvi, càstings automòbils de la Xina, encara que més gran en l'eixida, són majoritàriament negres càstings amb valor afegit i baix contingut tècnic i l'estructura relativament simple, que són lluny de països estrangers. Aquest paper principalment de l'estalvi d'energia de l'automòbil i aspectes de la protecció del medi ambient del desenvolupament necessita, parla de la fosa de cotxes i el desenvolupament de Tecnologia automotiu.

Amb la creixent demanda d'automòbils de l'estalvi energètic i protecció del medi ambient, així com la reducció del cost de producció, la fosa i formant els avantatges de la fosa existent, original estampació, soldadura, forja i casting de diverses parts, a través de disseny racional i optimització estructural de parts integrats càsting formació, pot eficaçment reduir el pes de les parts i reduir tecnologia de processament innecessàries, per tal d'aconseguir els components del lleuger i alt rendiment.

Sota la premissa de garantir l'actuació de força i seguretat del vehicle, el pes de la vorera del vehicle es pot reduir tant com sigui possible reduir el pes del vehicle per tal de millorar el rendiment dinàmic del vehicle, reduir el consum de combustible i reduir la contaminació d'escapament. Cada 100 quilos de reducció de pes del cotxe vorera, el consum de combustible 100 km pot ser reduïda 0,3 ~ 0.6 L, si el pes de vehicle a reduir el 10%, l'eficiència energètica pot ser augmentada 6% al 8%. Amb la necessitat de protecció del medi ambient i conservació d'energia, el pes lleuger d'automòbils s'ha convertit en la tendència de desenvolupament de l'automòbil de món. El pes lleuger de l'automòbil càstings també ha esdevingut una de les adreces de desenvolupament importants de càstings automoció.

El cotxe anomenada fosa precisió càsting formant principalment es refereix a l'escuma perduda i tecnologia de càsting d'inversió. Amb el desenvolupament de la tecnologia formant càsting automoció, precisió de càsting formant es refereix a un tipus de fosa formant mètode. Càstings per aquest tipus de configuració es pot utilitzar directament sense tall o tall. Amb els requisits creixents en la precisió de càstings, càsting precisió formant tecnologia s'ha desenvolupat ràpidament en els darrers anys i una sèrie de càsting nova formant mètodes com precisa de sorra de càsting, escuma perduda fosa, controlada pressió càsting i càsting de pressió han sorgit. Mètode de fosa Cosworth és desenvolupat per al Regne Unit amb una combinació de zircó cor arena sorra i l'ús del mètode abocament de control bomba electromagnètica s'ha utilitzat amb èxit per a la producció en massa del cilindre d'aliatge d'alumini i hi ha hagut molts variacions tecnològics, com ara l'ús de càsting de baixa pressió en comptes de procés de fosa de bomba electromagnètica. Aquest tipus de mètode de càsting pot produir gruix de mur de cilindre d'aliatge d'alumini de 3.5 ~ 4,0 mm, és el representant del precís sorra casting.

Per complir les normatives mediambiental cada vegada més estrictes i reglaments, el cotxe s'està movent en la direcció de lleuger. Cada reducció de 10% de reducció de pes de vehicle, es pot reduir el consum de combustible per 5,5%, economia de combustible es pot augmentar un 3% ~ 5% i l'emissió es pot reduir en un 10%. L'aplicació d'alumini i magnesi i altres fosa d'aliatge no fèrrics, el desenvolupament de l'estructura gran i complexa de fosa i l'extensa aplicació de càsting de precisió formant tecnologia és la principal manera d'aconseguir lleuger automoció càstings. Per tant, s'exigeix que la investigació i desenvolupament i producció de càstings automoció cal remarcar a través de l'ús extensiu de les tecnologies digitals, mitjançant l'aplicació àmplia de materials de fosa d'alt rendiment i automatització equips i a les necessitats de la indústria moderna de l'automòbil.