Venes automòbil càsting d'Anti - additius

Producció del cilindre de cotxe, culata, entrada i sortida, cavitat camisa d'aigua i secció calenta de l'extrem intern del Departament d'aprimament és a dir els defectes de les venes, perquè la posició de rebaves en la cavitat és difícil de netejar freqüents, defectes es dificultar el flux normal de refredament d'aigua, greu causa el motor per cremar el cilindre; en el tub d'escapament canal es afecten les característiques de les vies respiratòries vòrtex, seriosament afecten el rendiment del motor, per resoldre els defectes de les venes per la culata i altres cotxes fosa que és vital.

Primer, les causes de defectes de venes

A 573 ℃, la sorra de quars pateix una transició de cristall de quars β a α-quars. L'estrès tèrmic causada per canvi de fase d'expansió porta a l'esquerdament de la superfície de la sorra core, i el ferro fos penetra en el cruixit per a formar un venes. Les condicions bàsiques de les venes es generen, és l'estrès tèrmic produïda per la fase d'expansió del canvi és més gran que la força de la superfície base sorra; el segon és el líquid de ferro fos i té la suficient fluïdesa. El defecte de venes és una mena de tipus d'expansió de la fosa defectes, l'exemple de producció Mostra a la figura 1. Generalment es creu que: ① major contingut de SiO2 original sorra, el més greu els defectes de les venes. (2) el més alt la concentració de la sorra original, més greu els defectes de la placa. ③ major la temperatura abocant, més greu els defectes de les venes. Però la temperatura de la fosa és determinat segons l'estructura de càsting, gruix de la paret, no poden ser arbitràriament canviar.

On pot reduir l'estrès tèrmic factors de reduir l'aparició de moire, on pot millorar la força de la base i l'aparició de venes, reduir la duresa dels factors bàsics on els factors pot accelerar la solidificació del ferro també pot reduir la generació de pols. Pràctica ha demostrat que la tendència de sorra de resina per produir venes defectes en ordre d'ordre: Caixa freda resina sorra → PEPSET → de resina sorra recobert de sorra → furero resina sorra → resines fenòlic alcalines sorra.

Segon, per resoldre el problema dels defectes de venes

Les mesures preses contra defectes les venes es pot atribuir a les següents:

(1) per reduir l'expansió de la sorra expansió del nucli de la sorra original és la causa arrel de l'aparició de venes, així per reduir l'expansió de la sorra original és per resoldre el problema dels defectes venes primer considerar la sorra original a alta temperatura allà és cr transició ystal, acompanyat per l'expansió de volum, si el quars sorra després de 900 ℃ dalt calcinació d'alta temperatura després refredament transició de fase cristall serà irreversible, per la qual cosa la regeneració sorra original o torrat després del seu ús que millorarà significativament els defectes de les venes; la producció de peces de fosa fan no necessitar la sorra original ha SiO2 massa alt contingut, arribant a 92% pot ser, perquè el més alt el contingut de SiO2 del major grau d'expansió tèrmica, la producció general pot intentar utilitzar reciclat sorra.

(2) per ajustar la distribució original de mida de partícula de sorra si la mida de partícula de sorra original està massa concentrada, que l expansió global serà la manifestació més evident, l'ús general de tres o quatre tamís sorra, culata de cotxe recomanades granulometria 0.355 ~ 0.154mm (50/100 Head) matolls sorra, tractar d'evitar l'ús de mida de partícula de 0.224 ~ 0.106mm (70/140 malla) i sorra més fina.

(3) per a millorar el core sorra a temperatura ambient, força alta temperatura a la mateixa sorra en les mateixes circumstàncies, la força de la base de sorra depèn del tipus de compacitat nucli adhesiu i sorra, perquè la caixa freda és alta pressió tir sorra, sorra nucli opressió, l'espai d'expansió de la sorra a alta temperatura és petit, així que és fàcil de produir defectes de venes.

(4) l'ús de la cromita especial ① arena sorra principalment per l'efecte fred per evitar les venes, sorra de quars pot ser barrejat amb un determinat percentatge. ② zirconi refractaris alt coeficient d'expansió és baixa, però el preu és alt, poc usada. ③ rostir la sorra és la sorra matolls escalfat a 870 ℃ dalt i aïllament durant un temps determinat, per tal que l'expansió completa de sílice de sorra per aconseguir el canvi de fase, tan torrat sorra, també coneguda com a fase canviar sorra. Després de la fase canviar el tractament, no només la taxa d'expansió es va reduir significativament i la sorra en l'aigua de vidre, contaminants orgànics, carbonats i òxids per calcinació d'alta temperatura era un munt de supressió, tan torrat sorra i matolls sorra en comparació amb no només consum d'àcid baix valor, cremant la quantitat i volum de gas de baixa, menys contingut de fang, més important és la taxa d'expansió baix. No només pot reduir la quantitat d'adhesiu afegir, més eficaç per prevenir l'aparició de gra de motlle, calent que s'esquerda, enganxós de sorra i altres defectes, millorar la precisió de càsting. Forma esfèrica de sorra Baozhu ④ és suaus, no convexes venes. Seva mobilitat i ompliment és bo, pot aconseguir una força bona forma i la floridura, collapsibility és bo, fàcil de sorra d'operacions, l'ús del quadern que altres tipus similars d'Arena té un major estalvi, tèrmica baixa expansió i chrome mineral i altre especial la mateixa sorra , així que la producció de fosa d'alta precisió dimensional, ruptura i defectes de superfície, càsting d'alt rendiment. Baozhu sorra compacitat, alta resistència, fins i tot si l'ús de regeneració repetit també és molt trencat, pot reduir el procés de fosa de pols en l'entorn de producció de contaminació, bona regeneració, reduir emissions residus industrials, favorable a la protecció del medi ambient. Alta refractarietat és el component principal d'alúmina, refractarietat ≥ 1790 ℃, per complir amb la fosa de diferents metalls i aliatges, fàcils de recobrar, així que per resoldre la cavitat defecte de sutura i venes és una bona opció.

(5) el paper de pintura refrigerats recobriments especials pot accelerar la solidificació de ferro fos, generalment indicada per automoció càstings, simples i fàcils; per a peces gruixudes de l'efecte no és obvis.

(6) anti-venes additius en l'actualitat, el mercat una àmplia gamma d'additius anti-vegà, segons els ingredients són principalment orgànics i inorgànics, la primera és una barreja de silicat i metall òxid, seu baix punt de fusió, a elevades temperatures amb sorra de sílice formen un cos de vidre per omplir el cruixit de nucli de sorra, per evitar que el ferro fos en les esquerdes, aquest additiu es poden convertir en un gra rodó, la força de sorra cor de petit, afegint la quantitat de 1,0% a 5.0%; el segon és additius orgànics, afegint menys 0,3% a el 1,5%, la intensitat de l'impacte que la inorgànic evident i gran quantitat de gas.