Especialitzada en la fabricació de fosa d'inversió de cera perduda i productes acabats en acer al carboni i acer d'aliatges baixos, la nostra empresa és un fabricant i proveïdor mundial de peces de fosa d'inversió amb processos de vidre d'aigua a la Xina. Consta de dues grans instal·lacions, tant de fosa de fosa d'acer com de fàbrica de mecanitzat CNC que ens permeten subministrar peces de fosa de precisió i productes acabats amb una capacitat de producció anual de més de 20.000 tones i els productes s'exporten principalment a Europa, Amèrica, Japó i altres destinacions a tot el món.


La seu de la nostra empresa es troba a la coneguda ciutat industrial de Yinzhou, Ningbo a la Xina. És molt convenient arribar-hi amb una posició geogràfica avantatjosa; es troba a uns 30 quilòmetres del port Bei-Lun, que és el segon port més gran de la Xina, ia uns 15 quilòmetres de l'aeroport internacional de Lishe. La principal base de producció de la fosa d'acer es troba a Qiucun Town, Fenghua, Ningbo, a una distància de 15 quilòmetres de la seu. La nostra empresa va ser fundada el 1992, té una superfície total de 40.000 metres quadrats i compta amb més de 400 empleats, entre ells 10 enginyers i 60 tècnics. La companyia posseeix una nova fundició, que abasta una superfície de més de 30.000 metres quadrats, i està equipada amb diversos tipus d'estalvi energètic moderns; línies de producció respectuoses amb el medi ambient, incloent una línia de flux de processament de cera i processament totalment automatitzada, així com dues línies de producció de tractament de calor per a forn de cinta de malla. La fàbrica de mecanitzat està ubicada a la seu de Longxing i està totalment equipada amb equips de mecanitzat CNC complets i avançats, inclosos 20 centres de mecanitzat verticals i horitzontals i més de 30 màquines NC, la instal lació de mecanitzat és totalment independent de la fosa de fosa i compta amb un equip de gestió independent i model de negoci a mida. A més de la fosa, forja i mecanitzat, també disposa de la possibilitat de mecanitzar diversos perfils. La nostra empresa també compta amb els equips d'inspecció més avançats i complets en la indústria de la fosa, incloent espectròmetre, microscopi metàl·lic, tensió, provador de baixa temperatura, provador de raigs X, MPT, UT, CMM, màquina de mesura de vídeo, etc. Amb aquestes instal·lacions i instruments avançats, podem subministrar els productes acabats més precisos als nostres clients i fer que els productes compleixin els requisits generals d'inspecció sobre composició química, propietats mecàniques, proves no destructives i inspeccions dimensionals d'alta precisió.


Els nostres productes cobreixen una àmplia gamma d'indústries que inclouen el tren; ferrocarril, automòbil; camió, maquinària de construcció, maquinària minera, muntacàrregues, maquinària agrícola, construcció naval, maquinària de petroli, construcció, vàlvules i bombes, màquina elèctrica, maquinari, equips de potència, etc. Som capaços de produir productes segons els dibuixos o mostres dels clients, ens centrem tant en acer al carboni com en acer d'aliatges baixos. Fins avui, hem desenvolupat i produït més de 100 matèries primeres i 5.000 tipus de productes diferents. Estem familiaritzats amb els diferents estàndards industrials, com el GB xinès, ASTM americà, AISI, DIN alemany, NF francès, JIS japonès, British BS, Australian AS i Associació de ferrocarrils americans (AAR) i altres estàndards industrials.


Atès que les foneries tradicionals només proporcionen peces de fosa, la nostra empresa ha completat una transformació i s'ha actualitzat a un fabricant de processament profund amb capacitats de producció ampliades. Els nostres valors bàsics proporcionen als nostres clients solucions perfectes, excel·lents productes acabats i un excel·lent servei al client, i s'esforça per augmentar el valor afegit dels productes per la seva competitivitat bàsica. Ens centrem en el desenvolupament de productes d'alta qualitat per als mercats de gamma alta, els nostres productes no només són destinats als clients nacionals, sinó que s'exporten a més de 30 països, com EUA, Alemanya, Japó, Espanya, Itàlia, Regne Unit, França, Holanda, Austràlia, Canadà i etc. Els nostres clients inclouen molts clients OEM que s'especialitzen en maquinària de trens, automòbils i maquinària de construcció, ja hem tingut la col·laboració amb més de deu de les 500 empreses del món com un dels seus principals proveïdors de fosa a la Xina.


La nostra empresa ha realitzat una gestió basada en la informació que està impulsada per un sistema ERP i estem fent esforços per estandarditzar el nostre sistema de gestió. Tots dos tenim certificats ISO9001 i TS16949, i actualment integrem altres modes de gestió avançats en el nostre sistema, com ara 6S, gestió del rendiment, fabricació de producció magre, sis sigma, etc. A més, hem establert el sistema de gestió ambiental ISO14001 per tal d'aconseguir per obtenir una situació guanyadora per al rendiment de l'empresa i els beneficis socials de la perspectiva a llarg termini.


La companyia ha fixat el seu objectiu estratègic, que és "el desenvolupament avançat en aquesta indústria, amb l'objectiu de proporcionar una empresa de fosa amb una competitivitat bàsica i un valor bàsic", va confirmar amb la seva competitivitat bàsica: "Idees líders, equips avançats, Excel QC i serveis perfectes" . S'adhereix a la filosofia de la gestió de la qualitat que "a partir de les necessitats del client i acaben amb la seva satisfacció, centrant-se en les demandes dels clients i superant les seves expectatives". Amb l'esperit empresarial de "Moure's amb els temps, pioner i innovador, harmonia i guanyar-guanyar, esforçant-nos per l'excel·lència", i basant-nos en l'estil de treball de "Honestedat i pràctica, perseverant sense parar, esperit de treball en equip, assolint la grandesa", la nostra l'empresa vol convidar sincera als compradors potencials globals per fer una visita i tenir una bona cooperació per a un futur esplèndid junts.


Si vostè està buscant la fundició de fosa de la Xina, la fàbrica de fosa, l'empresa de fosa, la fosa de fosa d'inversió, la fundició de fosa de cera perduda, les foses de fosa d'acer, les foses de fosa de precisió, si us plau no dubti en contactar amb Qianhao Metal.