Especialitzada en la fabricació de fosa d'inversió de cera perduda i peces mecanitzades en acer al carboni i acer d'aliatge, la nostra empresa és una fundició de fosa de colada d'inversió professional a gran escala amb potents capacitats de mecanitzat a la Xina. Consta de dues grans instal·lacions, tant de fosa d'acer i fàbrica de mecanitzat CNC que ens permeten subministrar peces de fosa de precisió amb una capacitat anual de més de 20.000 tones, i els productes s'exporten principalment a Europa, Amèrica, Japó i altres destinacions del món.

 

La nostra empresa va ser fundada el 1993, abasta una superfície total d'uns 40.000 metres quadrats i compta amb uns 400 empleats. La seu central ubicada a la coneguda ciutat industrial de Yinzhou, Ningbo a la Xina. És molt convenient arribar-hi amb una posició geogràfica avantatjosa ; Es troba a uns 40 quilòmetres del port Bei-Lun, que és el segon port més gran de la Xina, ia uns 25 quilòmetres de l'aeroport internacional de Lishe. La base de fosa està ubicada a Fenghua, Ningbo, a una distància de 20 quilòmetres de la seu, la foneria està equipada amb diversos tipus de línies de producció d'estalvi energètic i respectuoses amb el medi ambient, incloses línies de producció automàtiques o semiautomàtiques de processos clau: cera elaboració, elaboració de closques, abocament, tractament tèrmic. La fàbrica de mecanitzat està ubicada a la seu i està totalment equipada amb equips de mecanitzat CNC complets i avançats, incloent 30 centres de mecanitzat verticals i horitzontals, i més de 30 màquines CNC i altres 50 equips de mecanitzat. La instal lació de mecanitzat és totalment independent de la fosa de fosa i Compta amb un equip de gestió independent i un model de negoci a mida. A més de la fosa, la forja i el mecanitzat, també té la facilitat de mecanitzar diversos perfils. La nostra empresa també compta amb molts equips d'inspecció avançats, com ara l'espectròmetre, el microscopi metàl·lic, el comprovador de tensió, el comprovador de baixa temperatura , el comprovador de raigs X, MPT, UT , CMM, la màquina de mesura de vídeo i així successivament. Amb aquestes instal·lacions i instruments avançats, podem subministrar les peces de fosa d'alta qualitat als nostres clients i fer que els productes compleixin requisits d'inspecció complets sobre composició química , propietats mecàniques, proves no destructives i inspeccions tridimensionals d'alta precisió.

 

Els nostres productes cobreixen una àmplia gamma d'indústries incloent trens i ferrocarrils, automòbils i camions, maquinària de construcció, maquinària minera, muntacàrregues, maquinària agrícola, construcció naval , maquinària de petroli, construcció, vàlvules i bombes, màquina elèctrica, maquinari, equips de potència, etc. Som capaços de produir productes d'acord amb els dibuixos dels clients o mostres, ens centrem tant en acer al carboni com en aliatge Stee l. Fins ara , hem desenvolupat i produït més de 100 matèries primeres i 5.000 tipus de productes diferents. Estem familiaritzats amb els estàndards materials de molts països, com GB xinès, ASTM americà, AISI, DIN alemany, EN europeu, JIS japonès, BS britànic, Australian AS i Associació de ferrocarrils americans (AAR) i altres estàndards industrials.

 

Tenint en compte que els foncionaris tradicionals només són mecanitzats forts, la nostra empresa ha completat una transformació i s'ha actualitzat a un fabricant de processos profunds amb capacitats de producció ampliades. Els nostres valors principals proporcionen als nostres clients solucions globals, excel·lents productes acabats i un excel·lent servei al client, i s'esforcen per augmentar el valor afegit dels productes per la seva competitivitat bàsica. Ens centrem en el desenvolupament de productes d'alta qualitat per als mercats de gamma alta, els nostres productes no només són destinats als clients nacionals, sinó que s'exporten a més de 30 països, com EUA, Alemanya, Japó, Espanya, Itàlia, Regne Unit, França, Holanda, Austràlia i etc . Els nostres clients inclouen molts clients OEM que s'especialitzen en maquinària de ferrocarril, automòbil i construcció , ja hem tingut la col·laboració amb algunes de les 500 empreses del món com un dels seus principals proveïdors de fosa d'acer a la Xina.

 

La nostra empresa ha realitzat una gestió basada en la informació que està impulsada per un sistema ERP i estem fent esforços per estandarditzar el nostre sistema de gestió. Tots dos tenim certificats ISO9001 i TS16949, i actualment integrem altres modes de gestió avançats en el nostre sistema, com ara 5S, gestió de rendiment, fabricació de producció magre, etc. A més, hem establert el sistema de gestió ambiental ISO14001 per obtenir un situació guanyadora per al rendiment de l'empresa i els beneficis socials de la perspectiva a llarg termini.

 

La companyia ha establert el seu objectiu estratègic que és " El desenvolupament líder en aquesta indústria, amb la intenció de proporcionar una empresa de fosa amb una competitivitat bàsica i un valor bàsic ", va confirmar amb la seva competitivitat bàsica: " Idees líders, equips avançats, Excel QC i serveis perfectes " . S'adhereix a la filosofia de la gestió de la qualitat que "a partir de les necessitats del client i acaben amb la seva satisfacció, centrant-se en les demandes dels clients i superant les seves expectatives". Amb l'esperit empresarial de " Moure's amb els temps , pioner i innovador, harmonia i guanyar-guanyar, esforçant-nos per l'excel·lència", i basant-nos en l'estil de treball de "Honestedat i pràctica, perseverant sense parar, esperit de treball en equip, assolint la grandesa", la nostra l'empresa vol convidar sincera als compradors potencials globals per fer una visita i tenir una bona cooperació per a un futur esplèndid junts.